Wij bieden een grote keuze aan tafelzilver, zoals onder andere bestek, bonbonmanden, broodmanden, koffie- en theeserviezen en kandelaars. Dreese juweliers is al vele decennia dé specialist in zilveren sieraden en gebruiksvoorwerpen. Ook hebben wij een uniek aanbod occasions, zowel in tafelzilver, zilveren voorwerpen als in sieraden.

Daarnaast bevat de collectie een zeer gevarieerd aanbod van siervoorwerpen en cadeauartikelen, zoals onder andere fotolijsten, siervogels en -dieren, miniaturen, geboorteartikelen, kinderbekers, herdenkingslepels en geboortelepels.

Komt u gerust de collectie bekijken in onze winkel, dan nemen wij graag uitgebreid de tijd voor u. Kwaliteit, goede service en een goede prijs/kwaliteitverhouding staan bij ons familiebedrijf hoog in het vaandel.

Ook voor reparaties en gravures van uw zilveren sieraden of gebruiksvoorwerpen, kunt u bij Dreese Juweliers terecht.

In 1885 begon de betovergrootvader van de huidige generatie Dreese Juweliers een kleine diamantslijperij in Den Haag en niet lang daarna nam zijn schoondochter de verkoop aan huis van zilveren voorwerpen ter hand. In de 100 daaropvolgende jaren groeide deze bescheiden handel uit tot een van de bekendste juwelierszaken in Nederland.

Duifje Dreese-Schuijer (1869-1931)

Meijer Dreese (1865-1914)

De zeer uitgebreide collectie van zilveren gebruiks- en siervoorwerpen en fraaie, tijdloze juwelen, trekt al decennia lang klanten naar de juwelierswinkel, die sinds 1918 aan de Korte Poten 32 te Den Haag is gevestigd. Dit pand uit 1618 behoort tot de oudste gebouwen van de Haagse binnenstad en wordt gekenmerkt door haar bijzondere winkelarchitectuur.

Albert Dreese (1897-1961)

in de deuropening van de juwelierszaak aan de Korte Poten 32, omstreeks 1925

Al vier generaties lang wordt Dreese Juweliers liefdevol door de familie geleid, daarbij trouw ondersteund door een deskundig en klantvriendelijk team van medewerksters, dat reeds vele jaren aan het familiebedrijf is verbonden. Hun persoonlijke benadering van klanten en de daaruit voortgekomen band met velen van hen, heeft er toe geleid dat families generatie op generatie hun weg naar Dreese Juweliers vinden.

Dreese juwelier heden ten dage

De familietraditie van het bedrijf, het fraaie winkelpand en de optimale service maken Dreese Juweliers tot een unieke, laat-19e eeuwse sfeerwinkel, zoals deze aan het begin van de 21e eeuw nog maar weinig in Nederland te vinden zijn.

Veel redenen om zelf een bezoek te brengen aan Dreese Juweliers aan de Korte Poten 32 in Den Haag. U bent van harte welkom!