Dreese Juweliers
sinds 1885

Zilver

Als een van de weinige juweliers in Nederland bieden wij een bijzonder ruime keuze aan tafelzilver, zoals onder andere bestek, bonbonmanden, broodmanden, koffie- en theeserviezen en kandelaars.

Daarnaast bevat de collectie een zeer gevarieerd aanbod van siervoorwerpen en cadeauartikelen, zoals onder andere fotolijsten, siervogels en -dieren, miniaturen, geboorteartikelen en herdenkingslepels.

Juwelen

De collectie bestaat uit wit- en geelgouden sieraden, al dan niet bezet met diamant, robijn, smaragd, saffier en/of andere (half)edelstenen. Er is een ruime keuze in ringen, armbanden, colliers, hangers en oorknoppen.

Ons zeer uitgebreide assortiment bloedkoraal en granaat sieraden is uniek!

In parels voeren wij een collectie van cultivé-, Zuidzee- en zoetwaterparels in diverse kleuren, maten en kwaliteiten.
Huwelijkslijsten

Vanzelfsprekend bieden ook wij u de gelegenheid tot het samenstellen van een huwelijkslijst. Wat is er mooier dan een blijvend geschenk van mooi, tijdloos zilver? Onze medewerksters zijn graag bereid u te helpen bij het opstellen van uw cadeaulijst.

Atelier

Ook kunt u bij ons terecht voor al uw reparaties en gravures. Onze ateliers voor sieraden en zilver staan garant voor een vakkundige service